Nekretnine u Crnoj Gori, Crna Gora nekretnine
Kontakt

Planet Montenegro d.o.o.
Agencija za Nekretnine & Turizam
Dobrota 123 
85 330 Kotor
Telephone: +382 (0)69 089545
Mail:info@planetmontenegro.com
www.planetmontenegro.com

Vila u Perastu

Šifra: 100607
Tip smještaja: Vila
Lokacija: Kotor i okolina, Perast
Broj soba: 4
Broj osoba: 6 + 2
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink

Luksuzna kamena vila nalazi se na obali mora u Perastu. Od mora je dijeli samo uski priobalni put. Ispred vile je ponta gdje je moguce uzivati u suncanju i kupanju. Predivan pogled na more pruza se iz vile i iz vrta.

 

Ova prelijepa vila nalazi se u barkonom gradicu, Perastu. Udaljena je samo 5 metara od mora i nudi razlicite mogucnosti za posjetioce tokom ljetnjih mjeseci. Izmedju ostalog moguce je uzivati u plivanju, suncanju, ronjenju, jedrenju, skijanju na vodi... Tokom ljetnjih veceri posjetiteljima se nude šarmantni restorani i barovi pored mora kao i nezaboravan zalazak sunca. Predivan pogled na ostrva ispred Perasta je nesto sto ostaje u sjecanju dugo nakon posjete ovom gradicu.

U prizemlju vile nalazi se dnevni boravak, kuhinja i wc. Stepenice vode do prvog sprata gdje su dvije sobe i kupatilo. Na drugom spratu su takodje dvije sobei kupatilo. Vila je idealna za porodicni odmor.

 

Podaci o smještajnoj jedinici

Ova prelijepa vila nalazi se u barkonom gradicu, Perastu. Udaljenaje samo 5 metara od mora i nudi razlicite mogucnosti za posjetiocetokom ljetnjih mjeseci. Izmedju ostalog moguce je uzivati u plivanju,suncanju, ronjenju, jedrenju, skijanju na vodi... Tokom ljetnjih veceriposjetiteljima se nude šarmantni restorani i barovi pored mora kao inezaboravan zalazak sunca. Predivan pogled na ostrva ispred Perasta jenesto sto ostaje u sjecanju dugo nakon posjete ovom gradicu.

U prizemlju vile nalazi se dnevni boravak, kuhinja i wc. Stepenicevode do prvog sprata gdje su dvije sobe i kupatilo. Na drugom spratu sutakodje dvije sobei kupatilo. Vila je idealna za porodicni odmor.

 

HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
Lokacija:
Cjenik  ( € )

Noćenje

Osoba:Min. Dana1.5.2017.
30.6.2017.
1.7.2017.
31.8.2017.
1.9.2017.
30.9.2017.
174200,004550,004200,00
 

Ime i prezime:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Poruka:
Način odgovora:
Prepišite sadržaj s ovog prikaza


 

Ostale smještajne jedinice u objektu
Jedinica Broj osoba: Cijena od
Pretraživanje po karti
Pretraživanje Nekretnina u Crnoj Gori