Montenegro realestate, Realestate in Montenegro
Search Realestate
Place:
Category:
Subcategory:
Transaction:
Surface:
Price:
Contact

Planet Montenegro d.o.o.
Realestate &Tourism Agency
Dobrota 123 
85 330 Kotor
Telephone: +382 (0)69 089545

+382 (0)69 533670


www.planetmontenegro.com

NEWS
13/12/2019


Nakon brojnih priznanja i nagrada, najnovija vijest stiže direktno sa Forbsove liste najpoželjnijih destinaciju za 2020. godinu. Naime, ovaj prestižni časopis koji se bavi analitikom aktuelnih događaja, ličnosti, uspjeha na svjetskom nivou, ove godine je analizirajući turističke trendove i destinacije u cijelom svijetu uvrstio Kotor u 20 najpoželjnijih destinacija za posjetiti. Pored Cape Town-a, Marrakech-a, Tel Aviva i drugih prestižnih destinacija koje privlače milione turista tokom godina, Kotor je zauzeo trinaesto mjesto i uživa popularnost laskave titule.
Kako se ističe u opisu destinacije, Kotor je skriveno blago Jadranskog mora rezervisano za “go to luxury heaven” (uživati na luksuznom nebu). Sa puno luksuznih hotela i nekih od poznatih svjetskih hotelskih lanaca hotela može izaći u susret i najzahtjevnijim gostima.
Pored usluge Forbse ukazuje na mnoge kulturne i istorijske spomenike i muzeje koji krase Kotor kao destinaciju i sam Stari Grad kao jedan od najočuvanijih, kako se ističe na sajtu Forbes.com.
 
Map search
Montenegro Realestate Search
News