Nekretnine u Crnoj Gori, Crna Gora nekretnine
Pretraga Nekretnina
Mjesto:
Kategorija:
Pod kategorija:
Transakcija:
Površina:
Cijena:
Turizam
Kontakt

Planet Montenegro d.o.o.
Agencija za Nekretnine & Turizam
Dobrota 123 
85 330 Kotor
Telephone: +382 (0)69 089545
Mail:info@planetmontenegro.com
www.planetmontenegro.com

14.12.2018.
Johnny Depp dolazi u Crnu Goru

Producenti novog filma holivudskog glumca Džonija Depa, zaiteresovani su da snimaju u Tivtu, rečeno je na sastanku predsjednika tivatske opštine Siniše Kusovca sa Aleksandrom Tadićem direktorom producentske kuće Work in progres koja stoji iza Depovog novog ostvatrenja.
Riječ je o filmu “Minamata” u kojem slavni Dep igra glavnu ulogu, a snimanje počinje sljedeće godine.
Kusovac je ocijenio da su interesovanja producentskih kuća koje stoje iza velikih filmskih ostvarenja značajne prilike za globalnu promociju Tivta.
„Mi smo zainteresovani da se snimanje filma realizuje u Tivtu, i do sada je praksa bila da pomognemo u administrativnim i procedurama oko rezervacije i dogovaranja lokacija. U tom smislu, obezbijedićemo maksimalnu podršku“, saopštio je predsjednik.
Tadić je rekao da je sa ekipom iz firme na čijem je čelu, u potrazi za lokacijama za snimanje. On je naveo i “da će Crna Gora glumiti Japan”.
“Zainteresovani smo da dio snimanja realizujemo na Ostrvu cvijeća i na lokaciji parka Župa. Spremni smo da razgovaramo sa svim zainteresovanim stranama, kako bismo sve u potpunosti uvažili. Takođe želimo da Opština Tivat bude informisana o tome i da nam pomogne da obezbijedimo eventualne dozvola za snimanje. Tivat je fantastičan, i po razvoju koji bilježi a još više je fascinantan njegov ambijent i priroda. Zato i želimo da neke od kadrova koji će predstavljati Japan, snimimo upravo ovdje“, istakao je on na sastanku.
Izvor: www.cdm.me
 
Pretraživanje po karti
Pretraživanje Nekretnina u Crnoj Gori
Novosti