Nekretnine u Crnoj Gori, Crna Gora nekretnine
Pretraga Nekretnina
Mjesto:
Kategorija:
Pod kategorija:
Transakcija:
Površina:
Cijena:
Turizam
Kontakt

Planet Montenegro d.o.o.
Agencija za Nekretnine & Turizam
Dobrota 123 
85 330 Kotor
Telephone: +382 (0)69 089545
Mail:info@planetmontenegro.com
www.planetmontenegro.com

13.12.2019.
Kotor na listi najpozeljnijih destinacija

Nakon brojnih priznanja i nagrada najnovija vijest stize direktno sa Forbsove liste najpozeljnijih destinacija za 2020. godinu. Naime, ovaj prestizni casopis koji se bavi analitikom aktuelnih dogadjaja, licnosti, uspjeha na svjetskom nivou, ove godine je analizirajuci turisticke trendove i destinacije u cijelom svijetu uvrstio Kotor u 20 najpozeljnijih destinacija za posjetiti. Pored Cape Town-a, Marrakech-a, Tel Aviva i drugih prestiznih destinacija koje privlace milione turista tokom godina, Kotor je zauzeo trinaesto mjesto i uziva popularnost laskave titule.

Kako se ističe u opisu destinacije, Kotor je skriveno blago Jadranskog mora rezervisano za “go to luxury heaven” (uživati na luksuznom nebu). Sa puno luksuznih hotela i nekih od poznatih svjetskih hotelskih lanaca hotela može izaći u susret i najzahtjevnijim gostima.

Pored usluge Forbes ukazuje na mnoge kulturne i istorijske spomenike i muzeje koji krase Kotor kao destinaciju i sam Stari Grad kao jedan od najočuvanijih, kako se ističe na sajtu Forbes.com.

Izvor: www.portofkotor.co.me

 
Pretraživanje po karti
Pretraživanje Nekretnina u Crnoj Gori
Novosti