Nekretnine u Crnoj Gori, Crna Gora nekretnine
Pretraga Nekretnina
Mjesto:
Kategorija:
Pod kategorija:
Transakcija:
Površina:
Cijena:
Turizam
Kontakt

Planet Montenegro d.o.o.
Agencija za Nekretnine & Turizam
Dobrota 123 
85 330 Kotor
Telephone: +382 (0)69 089545
Mail:info@planetmontenegro.com
www.planetmontenegro.com

19.1.2019.
Kotor nominovan za najbolju evropsku destinaciju

Kotor je nominovan za titulu najbolje evropske destinacije u 2019. godini, nakon rezultata ostvarenih tokom 2018. na takmičenju koje sprovodi European Best Destinations – EBD.
EBD je organizacija sa sjedištem u Briselu čija je uloga promocija kulture i turizma u Evropi, a u partnerstvu sa više od 300 turističkih predstavništava i EDEN mrežom, koju je kreirala Evropska komisija, djeluje u pravcu boljeg upoznavanja sa potencijalima evropskih destinacija. Sajt organizacije je šestu godinu zaredom najposjećeniji evropski sajt posvećen turizmu.
Kotor se za titulu najbolje evropske destinacije u 2019. takmiči sa Briselom, Budimpeštom, Malagom, Bratislavom, Bečim, Poznanom, Bragom, Berlinom, Ženevom, Londonom, Mecom, Monte-Izolom, Rigom, Parizom, Dinanom, Firencom, Cavtatom, San Maksimom i Atinom.
Sa većim brojem glasova od Pariza, Beča i Amsterdama u 2018. Kotor se našao na 12 poziciji, kada je prvo mjesto zauzeo Vroclav. Nominacija i plasman rezultat su kontinuirane promocije i komunikacije TO Kotor sa evropskim mrežama promocije kulturnog turizma i jedini je crnogorski grad koji se našao na ovoj listi.
Glasanje traje od 15. januara do 15. februara preko sajta  vote.ebdest.in
Izvor: www.tokotor.me
 
Pretraživanje po karti
Pretraživanje Nekretnina u Crnoj Gori
Novosti